Informacje o Cukierni KARMELOWE

Wszystkie nasze produkty wytwarzamy ręcznie. Powstają one w naszej pracowni w Komornikach pod Poznaniem. Produkcję prowadzimy metodą „domową”, „babciną” czyli bez wykorzystania gotowych komponentów i mieszanek przygotowywanych przez koncerny chemiczne dla piekarni prowadzących produkcję na masową skalę. Sekretem doskonałego smaku naszych produktów jest nasze doświadczenie w połączeniu z naturalnymi składnikami najwyższej jakości. Nie uznajemy kompromisów – nasze produkty muszą wyglądać doskonale – i równie dobrze smakować. Cieszymy się, że od lat doceniają to nasi klienci i wracają do nas z każdą kolejną uroczystością.

W naszej 10-letniej karierze w cukiernictwie udało nam się zebrać słowa pochwały od wielu autorytetów branży. Fotografie naszych produktów publikowało wiele portali. Szczególnie dumni jesteśmy z publikacji na blogu prowadzonym przez Amy Atlas – osobę, która zbudowała i rozpropagowała ten biznes w Ameryce; autorkę wielu książek i programów na temat „słodkiego designu”.

Nasze Słodkie Stoły uświetniały uroczystości wielu celebrytów i topowych firm. Każda nowa kompozycja budowała nasze doświadczenie i popychała w stronę perfekcjonizmu. Nasze słodkie stoły przygotowywaliśmy na przyjęcia organizowane w najlepszych restauracjach i z olbrzymią satysfakcją odbieraliśmy słowa uznania od najlepszych szefów i mistrzów cukiernictwa. Jednak największą satysfakcję sprawia nam radość zadowolonych klientów, którzy od lat wracają do nas z zamówieniami na kolejne imprezy.

OPINIE

Nasi Klienci mogą oceniać naszą pracę za pośrednictwem Google oraz Oferteo.